Новини

 

Готови ли сте за приключения? Защото ние - ДА! Това лято “МК Приятели на морето - Варна” стават част от нещо ново, забавно и много вълнуващо. Нашите опитни инструктури са готови да предадат авантюристичния си дух на всеки, който желае да се гмурне в море от емоции. 

Sailing

Любовта ни към морето, соления живот и откривателствата, ни събра с едни от най-добрите професионалисти във ветроходната дейност, за да я предадем на повече хора. Запознайте се с Black Sea Sail & Dive Adventures! Щастливи сме, че можем да сме част от програма, която има за цел да покаже красотата на гмуркането и ветроходствтото. Услугите, които Black Sea Sail & Dive Adventures предлага са насочени към всеки любител на зареждащите преживявания. Те са поднесени по забавен и интригуващ начин и са подходящи за приключенци, обичащи морето. 

Организирайте незабравим тиймбилдинг за своя екип по Северното ни Черноморие или разширете знанията си по морско дело или дайвинг в рамките на няколко дни, докато плавате с ветрооден кораб. 

Under the water

На борда ще ви очаква капитан далечно плаване Стоян Ангелов - дългогодишен капитан на УВК Калиакра и опитен екипаж, които ще се погрижат за пълноценното ви преживяване.

Посете сайта на Black Sea Sail & Dive Adventures и се запознайте детайлно с предлаганите услуги за тиймбилдинг/екипно събитие или обученителна програма.

Подкрепете авантюристичния дух, като харесате профилите в социалните мрежи:

Black Sea Sail and Dive Facebook

Black Sea Sail and Dive Instagram

Очакваме ви, за да преживеем заедно едно усмихнато и слънчево лято!