Събития

67-ма ВЕТРОХОДНА РЕГАТА "ТРЕТИ МАРТ" -  ВАРНА 2023 

От 2 до 5 март т.г. във Варненското езеро се проведе 67 -то издание на най- старата българска ветроходна регата „Трети март” - клас „Ял-6”. Тя по традиция открива ветроходния сезон. Нейни организатори са Спортен клуб „Черно море - Бриз” и Морски клуб „Приятели на морето”- Варна, със съдействието на Българската федерация по ветроходство и финансовата подкрепата на Община Варна.

ОБЯВА

ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА 67-та ВЕТРОХОДНА РЕГАТА "ТРЕТИ МАРТ"

 КЛАС „ЯЛ 6”

Откриване на  03.03.2023г. - 10:00ч. - Варненско езеро, СК"Черно море - Бриз" 

 

Националното състезание по скоростно и подводно плуване в басейн въвВарна се проведе за четиринадесети пореден път в плувен комплекс„Приморски“ на 1 и 2 октомври 2022 г.

66-та регата "ТРЕТИ МАРТ", валидна за Държавно първенство на „ЯЛ 6“, ще се проведе в гр. Варна, Варненско езеро в акваторията на водната база на СК "Черно море- Бриз" от 1 до 3 Март 2022 г.  Организатори са Община Варна, СК "Черно море-Бриз"-Варна, МК "Приятели на морето"-Варна и Българската Федерация по Ветроходство

 

Морски клуб „Приятели на морето“ – Варна съвместно с Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Варна и през тази година проведе еко-акция, под вода и на брега, на труднодостъпния плаж „Романтика“.